Op zoek naar vertalen nederlands naar engels?

 
vertalen nederlands naar engels
dalen Vertaling Nederlands-Engels.
daalde verl.tijd is gedaald volt.deelw. naar beneden gaan dip, fall, sink. dalende vliegtuigen airplanes falling. dalende prijzen falling prices. een dalende temperatuur decreasing temperature. K Dictionaries Ltd. to come down; to decline; to decrease; to remove; to shrink; to dwindle; to take away; to wain; to go thieving; to be shortcoming; to descend. lowering; wane; go down; land. Bronnen: MWB; interglot; Download IATE, European Union, 2017; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met dalen. NL: lager worden. NL: minder worden. Alternatieve spelling of gebruik. Let op de verschillende spellingsvarianten in UK en US-Engels.: Uitdrukkingen en gezegdes. NL: laten dalen EN: lower voice. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor dalen. Ook in de database. dalen vh reele loon. NLEN: toegewezen frequentie. NLEN: was van synthetische para. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Studiekiezer.
Terug naar lijst. Master of Arts in het vertalen: combinatie van ten minste twee talen Nederlands, Engels, Frans. De masteropleiding in het vertalen is één van de drie masters die volgen op de bachelor in de toegepaste taalkunde. Onze master in het vertalen kreeg als eerste in Vlaanderen het European Masters in Translation kwaliteitslabel.
Vertalingen Nederlands Engels vacatures, werk Indeed.nl.
Fairlingo Amsterdam 15 per uur Deeltijd. Wij hebben per direct betaald vertaalwerk van het Nederlands naar het Litouws, Maltees, Grieks, Sloveens, Fins, Deens, Tjechisch, Iers, Japans, Engels en Duits. StudentJob 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Fairlingo Vacatures in Amsterdam.
Nederlands-Engels woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Engels met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
ALT Vertaalbureau Gent Nederlands-Engels / Engels-Nederlands.
In de ruim 23 jaar van ons bestaan hebben wij een brede ervaring opgedaan in diverse vakgebieden en in het vertalen van uiteenlopende soorten teksten. Door de jaren heen zijn wij ons meer gaan toeleggen op specifiek juridische teksten en bedigde vertalingen van officile documenten, maar wij leveren eveneens vertalingen van medische, zakelijke en commercile teksten. Vertalingen uit en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Engels.
Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Engels voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Engels, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Engels met gebruiksvoorbeelden in beide talen.
Universiteit Antwerpen.
De focus ligt in dit luik op de volgende zeven aspecten van vertalen uit het Nederlands naar het Engels: 1 omgaan met gespecialiseerde kennis, 2 herkennen en oplossen van mogelijke vertaalproblemen, 3 het documentatieproces, 4 opsporen en gebruiken van vertaalhulpbronnen, 5 opstellen van een doeltekst, 6 vertaalgeoriënteerde tekstanalyse en 7 begrijpen van de inhoud van de gespecialiseerde brontekst met een relatief gemiddelde moeilijkheidsgraad.
Vertaalbureau Diensten 2dehands.be.
30 maart 2018 1751: Ieper. Vertalingen en correcties Frans, Nederlands, Engels. Vertalingen en correcties Nederlands, Engels en Frans Snelle vertaling, tarieven al vanaf 001, per woord Tarief en levertijd op aanvraag na o. 28 maart 2018 0748: Antwerpen. Thesissen vertalen naar het Engels en nakijken.
Wat kost een vertaling Nederlands-Duits/ Nederlands-Engels e.a. talen Vertaalbureau Tarieven.
vertalen Engels / Nederlands-Zweeds, Nederlands-Deens en andere Scandinavische talen. vertalen Engels / Nederlands-Pools, Nederlands-Tsjechisch en andere Oost-Europese talen. Vertalingen anders dan vanuit NL / Engels op aanvraag. De op onze tarievenpaginas vermelde prijzen zijn richtprijzen. Een hoge specialisatie graad van de vertaling en de arbeidsintensieve lay-out van bestanden anders dan in MS Word kunnen de woordprijs beïnvloeden. Andere talencombinaties, dan hier vermeld, toeslag 1 2 ct p.w. Alle bedragen zijn excl. BTW / in EURO. Mail uw vragen naar info@eurotaal.eu of stuur deze vrijblijvend via on s contactformulier.

Contacteer ons